FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

RESTAURANT UDEN

Airco
Ook op de zonnigste dagen van het jaar kunt u bij ons een avond genieten, want wij hebben door het hele restaurant heerlijk verkoelende airco.
Allergie
  • Met bordjes bij het buffet aangegeven
  • Kans op kruisbesmetting

Heeft u een voedselallergie? Geef dit dan door bij het reserveren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij doen ons uiterste best om voor iedereen een heerlijk diner aan te bieden. Bij elk gerecht van het buffet wordt aangegeven welke allergenen er in zitten, desondanks kunnen wij kruisbestemming niet uitsluiten.

Bereikbaarheid voor mindervaliden

Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping, wat toegankelijk is per trap en lift. Verder zijn er in het restaurant geen hoogte verschillen. Wel willen wij u verzoeken om dit bij uw reservering aan te geven, zodat wij daarmee rekening kunnen houden. Het restaurant beschikt over een invalidentoilet.

Cadeaubonnen

U kunt ook een etentje bij ons restaurant cadeau geven door middel van een cadeaubon.
De bonnen zijn te koop in het restaurant en zijn onbeperkt geldig.

Groepstarieven

Wij werken met een VIP Card systeem hiermee kunt u sparen voor kortingen, hierdoor hanteren wij geen groepskortingen.

Halal
Wij hebben geen halal gerechten in het assortiment.
Maagverkleining/senioren

Wij hanteren geen andere tarieven voor een maagverkleining of senioren. Bij Etenstijd Uden betaalt u voor het verblijf en niet voor de hoeveelheid gerechten die u nuttigt. Wij kunnen hier dan ook helaas geen toezicht op houden en maken daarom ook geen uitzonderingen. 

Magnetron
Er is een magnetron aanwezig, deze kunt u gebruiken voor het opwarmen van baby voeding.
No show

In ons restaurant voeren wij een ‘no-show’ beleid. Dit houdt in dat als u 30 min later komt dan de reservering, uw tafel vergeven wordt. Het kan natuurlijk voorkomen dat u wat vertraging op loopt, bel dan gerust even op en we zullen uw reservering proberen te verplaatsen. Echter kan het ook voorkomen dat op drukke dagen het van uw eigen tijd van het arrangement af gaat.
Aanpassing aan uw reservering kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren doorgegeven worden. Hierna betaalt u voor het aantal personen waarvoor u heeft gereserveerd, tenzij u met meer komt.

  • Na 30 min wordt de tafel beschikbaar gesteld voor anderen.
  • Als u te laat bent voor uw reservering, kan er tijd van het arrangement af gaan.
  • Aanpassingen 48 uur van tevoren doorgeven, hierna betaalt u voor het aantal personen dat u gereserveerd heeft tenzij u natuurlijk met meer komt.
Op rekening betalen

Het is ook mogelijk om op rekening te betalen als u zakelijk komt dineren. Dit moet wel bij voorbaat over de mail bevestigd zijn. U kunt bij de reservering aangeven dat u op rekening wilt betalen. Vervolgens kunt u een mail (via uw zakelijke mail) naar info@etenstijduden.nl sturen met uw bedrijfsinformatie bestaande uit: uw bedrijfsnaam, adresgegevens, contactpersoon, kamer van koophandel nummer en eventueel een kostenplaats nummer en/of opdrachtnummer. Wij zullen hierna uw gegevens controleren. Na akkoord zult u een bevestiging van ons via de mail ontvangen en op de avond van het etentje verzoeken wij u om een visitekaartje en een legitimatiebewijs mee te nemen.

  • Via mail bevestiging (vooraf) met juiste informatie met offerte
  • Bedrijfskaartje plus legitimatie meenemen tijdens etentje
Parkeren

In het centrum van Uden geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag 9:00 uur tot 18:00 uur (vrijdag tot 21:00 uur).
Op koopzondag betaald parkeren van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Op nationale feestdagen is het parkeren in Uden gratis.
Parkeren in het centrum kost het € 1.00 per uur.
Parkeren in parkeergarage Promenade geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag 9:00 uur tot 18:00 uur (vrijdag tot 21:00uur).
Op koopzondag betaald parkeren van 12:00 uur tot 17:00 uur
Op nationale feestdagen is het parkeren in Uden gratis.
Parkeren in parkeergarage Promenade kost het € 1.00 per uur.

Rekening splitsen

Om lange wachtrijen bij de receptie te voorkomen is apart af rekenen niet mogelijk.

Tafel wensen
Heeft u een bepaalde plek waar u graag zit of wilt u bijvoorbeeld graag een ronde tafel? Geef dit dan door bij de reservering! Wij doen ons uiterste best om uw wensen te vervullen, maar kunnen dit niet garanderen.
Verjaardagen

Komt u gezellig met een jarige dineren? Geef dit op die dag door aan de bediening en zij zullen met een leuke verrassing naar uw tafel toe komen om de jarige extra in het zonnetje te zetten!