VIP Card

ALL-IN DINING

VIP CARD

Is uw bezoek aan ons restaurant goed bevallen en bent u van plan om ons vaker een bezoek te brengen? Vraag dan onze VIP Card aan. Hiermee kunt u eenvoudig sparen voor mooie kortingen die kunnen oplopen tot wel € 75,-.

HOE HET SPAREN WERKT

U kunt onze VIP Card aanvragen via onze app ‘VIPcard Brabant’ of een kaart aanvragen bij de receptie waarvoor wij een eenmalige borg van € 2,50 vragen. 

U neemt de VIP Card bij ieder bezoek mee en bij elke bestede euro in ons restaurant krijgt u 1 punt. 

Wanneer u meer dan 250 punten heeft gespaard, kunt u de gespaarde punten verzilveren en korting op het bestede bedrag laten verrekenen.

Het maximaal in te leveren punten in een keer is 1500 punten ter waarde van € 75,- korting.

Met onze app heeft u altijd uw actuele spaarsaldo bij de hand, blijft u op de hoogte van de laatste acties en weet u ook precies wat u al(bijna) bij elkaar heeft gespaard. De app downloaden en installeren is heel eenvoudig:

Ga naar de App Stoer of Google Play Store en download de app ‘VIPcard Brabant’.

DE KORTINGEN PER GESPAARDE HOEVEELHEID PUNTEN*:

250 punten = €7,50 korting

500 punten = €20,- korting

1000 punten = €45,- korting

1500 punten  = €75,- korting

* Punten worden verstrekt op bestedingen binnen het restaurant met uitzondering van de aanschaf van Gift Cards en niet in combinatie met andere kortingen of acties. Punten kunnen niet voor contant geld worden ingewisseld. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 

Cadeaubon

Wilt u anderen ook laten genieten van een heerlijke avond dan is er altijd onze cadeaubon.
Hieronder kunt u onze cadeaubon tegen elk aaneemelijk bedrag bestellen. De cadeaubon kunt u ook aanschaffen in ons restaurant.